Perşembe, Haziran 21

MUHTEŞEM BEŞLİ

Bu beş futbolcuyu birarada oynatabilen takım,Çanakkale süper amatör kümede banko şampiyon olur..Kahraman,Mahir,Volkan,Mehmet,Serdar..Gerçekten güzel olurdu.Çok kaliteli oyuncular.Çanakkale takımları böyle kadrolar kurmadıkları sürece,terfi maçlarında hüsrana uğramalarını da normal karşılamaları gerekiyor.Bu sene bu biraz zor görünüyor,zira hepsi farklı takımlarda oynuyorlar.Belki gelecek sene bu gerçekleşir.Bu beşliyi aynı karede yakaladık.Tabiki başka yetenekli futbolcu kardeşlerimizde fazlasıyla mevcut.Alın size Çanakkale amatör kümeden profesyonel lige çıkabilecek bir takım.Hüseyin(mahmudiyespor),Kahraman(Yenicespor),Mehmet(Çanspor)Serdar(Mahmudiyespor)Sedat(Bigaspor)Emre(Çanspor),Aşikar(Mahmudiyespor),Ahmet Üçüncü(Arslancaspor),Volkan Özkan(Yenicespor),Mahir(Çanspor),Kaan(Mahmudiyespor).... Başarı için milyarlarca parayı harcayan kulüplerimizin,bu kalitede takımlar kurması aslında çok da zor değil.Bu kalitede bir takım neye mi malolur?E bir bilene sormak gerekir değilmi!!!

2 yorum:

NECLA dedi ki...

Diğerlerini bilmem ama Mehmet çanakkalede 1 numara. Bence profosyonel ligde oynaması gereken bir futbolcu. Başarıların devamını diliyoruz ve onu en iyi yerlerde görmek istiyoruz.

Adsız dedi ki...

kahraman yetenekli ve süratli bir futbolcu yasıda genç..bence profeyonel kuluplerde yer bulabılecek bir kardesımız..bence super olur böyle bir kadronun oluşması...